Информация за доставка на цветя:

Извършваме доставка на адрес в града и цялата страната.

Доставката за гр. Варна е безплатна!

*Доставката за комплексите и кварталите: Златни Пясъци, Св. Св. Константин и Елена, м-т Траката, кв. Галата и кв. Виница , кв Възраждане, кв Кайсиева градина кв. Владиславово се таксуват 10 лв.

Доставките, които се изпълняват след преди 9.30 часа и след 20.30 часа се таксуват 10 лв.

*Доставката за цялата страна се извършва с куриерски фирми - Еконт и Ин тайм кориер, като минималната такса е 10лв .Точната цена се определя от обема на поръчката. Заявките за доставка в страната се приемат до два работни дни, преди датата на доставка. Доставят се до адрес или до офис в съответния град, според желанието на клиента. За поръчки извън Варна, моля свържете се с нас, за уточняване на подробностите.

Поръчка приемаме на телефон: 0895432064

Заплащането може да се извърши като посетите магазинът на адрес:< Гр. Варна ул. Охрид 4 ( до НОИ)

По банков път: ОББ BG95UBBS88881000838576

PayPal

Easypay,

Пощенски запис - Еконт, ДЗЗД "Флора Дизайн"

Western Union

Банкови карти с марките на Visa и MasterCard

След заплащане на услуга, доставката ще бъде изпълнена. Експресната доставка се изпълнява след 2 часа след заплащането на поръчката!

Експресна доставка до 1 час се таксува 10 лв.
  1. При плащане на услуги с банкови карти, клиента не дължи такси и комисионни, свързани с извършването на транзакцията.
  2. Адрес на управление: гр. Варна, ул. "Охрид"№4Магазин Флора Декор, Булстат: 176038684.
  3. Личните данни на картодържачите са защитени. Предоставяните от клиентите ни данни, няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен в случай на изискана информация от МВР и тн. (ЗЗЛД);
  4. Стока не се подменя или връща.
  5. Направена и платена поръчка, може да бъде отказана 2 работни дни преди датата, посочена за доставка. При това условие, сумата се възтановява на поръчителя. Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 3 дни.
  6. Начините за плащане са: По банков път: ОББ АД, BG95UBBS88881000838576; PayPal; Easypay, ; Пощенски запис - Еконт, ДЗЗД "Флора Дизайн"; Western Union; Банкови карти с марките на Visa и MasterCard.
  7. За експресна доставка, моля свържете се с нас на телефон 0895432064! Експресната доставка се изпълнява след 2 часа след заплащането на поръчката!
  8. Цената за експресна доставка не се променя!